Gå til sidens indhold

INFORMATION FRA SKOLELEDELSEN

 

Ændrede kontaktinfo i smitteopsporing, Styrelsen for Patientsikkerhed

Fra d. 12. januar skal smittede personer med coronavirus og nære kontakter ringe til samme telefonnummer hos Coronaopsporing i Styrelsen for Patientsikkerhed. Nummeret til Coronaopsporing fra d. 12. januar og fremover for smittede og nære kontakter er: 32 32 05 11.

På dette nummer kan smittede personer med coronavirus og nære kontakter få rådgivning om, hvordan de skal forholde sig for at undgå smittespredning. Smittede personer kan få hjælp til opsporing af nære kontakter, og de nære kontakter kan få henvisning til tests. Det bemærkes, at tlf. nr. 70 20 02 33, som nære kontakter hidtil har skullet ringe til, alene skal tage sig af generelle spørgsmål om sundhedsmyndighedernes retningslinjer.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Senest nyt - 22. januar 2021

Kære forældre

Hermed en ugestatus for uge 3. FØLG LINKET HER

God weekend. 

Bedste hilsner

Gitte

 

GUIDE TIL BRUG AF MICROSOFT TEAMS - FØLG LINKET HER

 

 • Senest nyt - 15. januar 2021

  Kære forældre

  Hermed en ugestatus. FØLG LINKET HER

  God weekend.

  Bedste hilsner

  Gitte Meinert

 • Senest nyt - 14. januar 2021

  Kære alle forældre

  I går aftes meddelte regeringen, at de nuværende restriktioner forlænges til den 7. februar på grund af frygten for den nye udgave af Covid-19 fra Storbritannien. Det betyder, at vores elever på 0.-9. årgang fortsat skal være hjemsendte og modtage fjernundervisning. 

  Skolen er åben for nødpasning efter de gældende kriterier. Hvis I har brug for nødpasning til jeres barn i uge 3, bedes I skrive en besked på aula til Dan Guul Simonsen senest fredag den 15. januar med barnets navn, klasse samt dage og tidsrum for nødpasningen. Det er vigtigt, at børn i nødpasningen har deres skolebøger med, da de følger klassens fjernundervisning med hjælp fra pædagogerne. 

  Skolens basiselever skal fortsat møde op til fysisk undervisning på skolen.

  Venlig hilsen

  Ledelsen på Søndersøskolen 

   

   

 • Senest nyt - 8. januar 2021

  Kære forældre

  Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år.

  Hermed en ugestatus for uge 1 i 2021. FØLG LINKET HER

  I ønskes en god weekend.

  Bedste hilsner

  Gitte Meinert

   

 • Senest nyt - 4. januar 2021

  Kære forældre til elever på 0.-4. årgang

  Vi håber, at jeres børn har haft en god først dag i hjemme skolen. Fra skolens side vil vi gøre vores bedste for, at det bliver nogle gode og lærerige uger, selvom vi naturligvis glæder os meget til, at jeres børn kommer tilbage på skolen.

  Vi har vedhæftet et brev fra skolechef Per Christensen, hvor kriterierne for nødpasning præciseres. FØLG LINKET HER.

  Husk at I skal kontakte FFO-leder Dan Guul Simonsen på aula, hvis I får brug for nødpasning i løbet af de næste 2 uger. 

  I tilfælde af COVID-19:

  I bedes fortsat skrive til skolens ledelse, hvis jeres barn konstateres smittet med COVID-19, så vi kan registrere det.

  Hvis jeres barn er i nødpasning, og derfor møder fysisk op på skolen, skal I hurtigst muligt ringe og lægge besked på skolens vagttelefon på 72164141, så vi kan lave den nødvendige smitteopsporing.

  Venlig hilsen

  Ledelsen på Søndersøskolen

   

   

   

 • Senest nyt - 30. december 2020

  Kære alle forældre på Søndersøskolen

  Jeg håber, at I har haft en glædelig jul.

  Jeg har her vedhæftet et informationsbrev om vores opstart på Søndersøskolen, som jeg vil bede jer om at læse. Vær opmærksom på at I skal melde tilbage til skolen senest lørdag den 2. januar kl. 17, hvis I har behov for nødpasning til jeres børn. 

  Følg linket HER

  Jeg håber, at I og jeres børn kommer godt og sikkert ind i de nye år.

  Bedste hilsner

  Gitte Meinert

 • Senest nyt - 18. december 2020

  Kære alle forældre

  Hermed årets sidste ugestatus. FØLG LINKET HER

  Jeg vil ønske jer alle en glædelig jul og et godt nytår.

  Vi ses i 2021.

  Bedste hilsner

  Gitte Meinert

 • Senest nyt - 11. december 2020

  Kære forældre

  Hermed en ugestatus. FØLG LINKET HER

  Husk at I skal ringe og indtale en besked med navn og nummer på 7216 4141, hvis jeres børn bliver smittet med coronavirus. I vil efterfølgende blive kontaktet af en leder.

  God weekend.

  Bedste hilsner

  Gitte Meinert

 • Senest nyt - 8. december 2020

  Kære forældre og elever på Søndersøskolen

  Hermed lidt mere information om vores rammer for skoledagen for alle skolens elever frem til juleferien den 18. december. FØLG LINKET HER

  Vi har vedhæftet en oversigt over udearealerne for 0. - 4. årgang. FØLG LINKET HER

  På vegne af ledelsen

  Gitte Meinert

 • Senest nyt - 7. december 2020

  NYE RESTRIKTIONER PÅ SKOLEOMRÅDET

  Kære alle forældre på Søndersøskolen

  Regeringen har i dag, den 7. december, meldt ud, at der bliver indført nye restriktioner for at stoppe smittespredningen i en lang række kommuner herunder Furesø Kommune gældende til den 3. januar 2021.

  Det skyldes, at der nu er en stor bekymring for smitten med COVID-19, som blandt andet i hovedstadsområdet har været stigende. Det har vi i de sidste dage også erfaret på Søndersøskolen, hvor vi i løbet af weekenden og i dag har haft flere smittetilfælde blandt 3 elever, en vikar og en lærer.

  Som der blev meldt ud på pressemødet i dag har regeringen besluttet at iværksætte en række tiltag for at bevare epidemikontrollen og forsøge at undgå en hård nedlukning omkring jul og nytår.

  Regeringen har på den baggrund besluttet at:

  • Forlænge de allerede gældende nationale tiltag til og med 28. februar 2021
  • Udbrede en række af de særlige tiltag gældende for 18 kommuner i Hovedstadsområdet til i alt i 38 kommuner i Danmark herunder også Furesø Kommune
  • Indføre en række nye skærpede tiltag i form af en samlet ’storby- og Sjællandspakke’, der omfatter de 38 kommuner herunder også Furesø Kommune.

  Samtidig øges testkapaciteten og hjælpepakkerne forlænges.

  I kan læse om de nye og forlængede tiltag via dette link:

  https://sum.dk/Aktuelt/Nyheder/Coronavirus/2020/December/~/media/Filer%20-%20dokumenter/01-corona/07122020-COVID-19-TILTAG/03-pjece-covid-19-tiltag.pdf

  Kort fortalt betyder det på skoleområdet:

  Elever fra 5-9. klasse sendes hjem til fjernundervisning fra den 9. december til og med den 3. januar. Det er vigtigt, at eleverne møder i morgen og tager bøger og computere med hjem. De elever på 5. årgang, der ikke har adgang til en computer hjemme vil få mulighed for at låne af skolen. Det får I nærmere besked om i morgen.

  Vi har heldigvis gode erfaringer med fjernundervisningen, og I vil modtage nærmere besked fra lærerne.

  Elever i 0-4. klasse skal fortsat komme i skole og have en så normal skoledag som muligt med deres fag og faste lærere, hvor vi fortsætter med at følger de gældende retningslinjer med hygiejne og afstand. Derudover laves der forbud mod at lave undervisning på tværs af klasser, og eleverne må kun spise i eget klasselokale. 

  FFO1 vil fortsat være åben, og FFO2 vil være åben for elever i 4. klasse.  Også i FFO skal vi sikre, at vi ikke blander eleverne på tværs af klasser.

  Det er fortsat vigtigt, at I kontakter skolen, hvis jeres børn smittes med corona. Dette gælder også de hjemsendte elever. I skal lægge besked på skolens vagttelefon på 72164141 og lægge besked med navn og nummer, og så vil I blive kontaktet hurtigst muligt af skolens ledelse.

  I skal fortsætte med at være ekstra opmærksomme på at holde jeres børn hjemme, hvis de får symptomer.

  Vi afventer et officielt brev for forvaltningen med de overordnede rammer for skoledagen frem til jul, som vi sender ud til jer, når vi har det i hænde. Derudover vil vi i morgen vende tilbage til jer med mere information om vores lokale rammer for jeres børns skoledag frem til juleferien den 18. december.

  Vi vil som altid gøre vores bedste for at skabe så trygge og lærerige rammer for jeres børn som muligt.

  Tak for jeres opbakning i denne meget særlige tid.

  På vegne af ledelsen

  Gitte Meinert

   

 • Senest nyt - 4. december 2020

  Kære forældre

  Hermed en ugestatus. FØLG DETTE LINK

  Vær opmærksom på, at vi har oprettet en særlig coronatelefon med nummer 7216 4141, som I skal ringe til, hvis jeres barn konstateres smittet med COVID-19. I skal indtale en besked med navn og nummer, og så vil I blive kontaktet hurtigst muligt af skolens ledelse.

  Jeg vil ønske jer en god weekend.

  Bedste hilsner

  Gitte Meinert

 • Senest nyt - 27. november 2020

  Kære alle forældre

  Hermed en ugestatus - følg linket HER

  I ønskes en god weekend.

  På vegne af ledelsen

  Gitte Meinert

 • Senest nyt - 20. november 2020

  Kære forældre

  COVID-19:

  Som I sikkert allerede har læst på aula, blev vi i går informeret om, at en elev på 9. årgang er konstateret smittet med coronavirus. Eleven havde ingen symptomer men tog hjem fra skole tirsdag, da eleven her blev gjort opmærksom på, at eleven var nær kontakt til en smittet. Eleven gik i selvisolation og blev testet onsdag. Alle nære kontakter er informeret og skal blive hjemme og lade sig teste. Det drejer sig om eleverne i den pågældende 9.klasse og 3 medarbejdere på 9. årgang. Vi holder jer orienteret, hvis det viser sig, at der er flere, der er smittet. Vi vil gerne opfordre alle til at være ekstra opmærksomme på, om I udvikler symptomer i den kommende tid.

  Symptomerne på COVID-19 er ofte:

  • Tør hoste
  • Ondt i halsen
  • Feber
  • Hovedpine
  • Vejrtrækningsbesvær
  • Muskelsmerter

  Skolens fødselsdag

  I tirsdags fejrede vi Søndersøskolens 47 års fødselsdag. Skolen fik en helt særlig fødselsdagsgave, som vi afslørede i vores videohilsen til skolen. Fik du ikke set filmen i tirsdags, så kan du se den via linket:

  https://www.skoletube.dk/video/6206937/5c1a207d9e45ca35f6ed2ff0477f9be9 

  Jeg vil ønske jer alle en god weekend.

  På vegne af ledelsen

  Gitte Meinert

 • Senest nyt - 13. november 2020

  Kære alle

  Her en kort ugestatus

  COVID-19:

  Der er fortsat ingen medarbejdere eller elever, der er konstateret smittet med Corona på Søndersøskolen.

  Skolens fødselsdag:

  På tirsdag den 17. november fylder skolen 47 år. Det ville vi have fejret med en stor samling for alle i hallen, men da vi ikke kan det i år, så laver vi en lille videohilsen til skolen i stedet for. Den lægges på aula tirsdag morgen, så alle klasserne kan se den sammen i løbet af dagen.

  Nu vil jeg ønske jer alle en god weekend.

  På vegne af ledelsen

  Gitte

 • Senest nyt - 6. november 2020

  SENEST NYT - 6. november 2020

  Kære forældre

  Hermed en ugestatus - følg linket HER.

  Vi har også vedhæftet vores manual (klik her), hvor der er lavet få justeringer og tilføjelser i forhold til mundbind/visir og badning efter idræt for ungemiljøet.  

  I ønskes en god weekend. 

  Bedste hilsner

  Gitte Meinert

 • Senest nyt - 30. oktober 2020

  Kære alle forældre

  COVID-19:

  Der er fortsat ikke nye tilfælde blandt elever eller medarbejdere på Søndersøskolen.

  På skoleområdet er der ikke kommet nye corona-restriktioner, men det er nu muligt for lærere og pædagoger at bære visir. Ifølge Børne- og Undervisningsministeriet er hensigten med at give medarbejdere lov til at bære visir at bevare en så tryg og normal hverdag for børnene og medarbejderne som muligt på trods af de nye tiltag.

  Der er ikke krav om brug af mundbind ved ankomst til skoler og FFO’er, ligesom der heller ikke er krav om, at eleverne i forbindelse med skoleaktiviteter  bærer mundbind ved adgang til idræts- og svømmefaciliteter.

  På Søndersøskolen gør vi en stor indsats for at holde klasserne adskilt i pauserne, men her har vi brug for, at særligt forældre til elever i ungemiljøet taler med deres børn om, at det er vigtigt, at de overholder skolens regler. Vi ved godt, at det er svært for de unge at navigere i, men særligt i denne tid, hvor smittetallet stiger blandt de unge,  er det ekstra vigtigt, at vi holder fast.

  Sundhedsplejen i Furesø kommune har udarbejdet en guide, der skal hjælpe både medarbejdere og forældre, når corona-tvivlen melder sig. Den er vedhæftet HER

  Jeg vil ønske jer alle en god weekend.

  Bedste hilsner

  Gitte Meinert

 • Senest nyt - 23. oktober 2020

  Se vedhæftet ugestatus fra Skoleleder Gitte Meinert - LINK HER

 • Senest nyt - 9. oktober 2020

  Se vedhæftet ugestatus fra Skoleleder Gitte Meinert - LINK HER

   

 • Senest nyt - 2. oktober 2020
 • Senest nyt - 14. august 2020

  Kære forældre

  Hermed en ugestatus på uge 1 efter genåbningen efter sommerferien. Der er et par tilføjelser til manualen, som også er vedhæftet.

  God weekend.

   

  Venlig hilsen

  Gitte Meinert

 • Senest nyt - 26. juni 2020

  Kære forældre

  Jeg har vedhæftet mit sidste nyhedsbrev i dette skoleår. Læs nyhedsbrevet HER.

  Jeg vil ønske jer alle en god sommer og en god ferie. 

  Bedste hilsner

  Gitte Meinert 

 • Senest nyt - 19. juni 2020

  Kære forældre

  Hermed en ugestatus med info om sidste skoledag og en særlig gave til Dronningen.

  Læs HER

  Rigtig god weekend.

  Bedste hilsner

  Gitte Meinert

 • Senest nyt - 12. juni 2020

  Kære forældre

  Her følger endnu en ugestatus, hvor I bl.a. kan læse om nye retningslinjer for rejser i udlandet og for fejring af uddannelsesafslutningen. Følg link HER

  I ønskes en god weekend.

  På vegne af ledelsen

  Gitte Meinert

 • Senest nyt - 4. juni 2020

  Senest nyt - 4. juni 2020

  Kære forældre

  Efter en kort skoleuge vil vi her sende jer en super kort ugestatus. Vi oplever fortsat, at det går fint her på skolen, og at der foregår flere spændende forløb i klasserne. Der er heldigvis plads til masser af kreativitet, faglighed, trivsel og udeskoleaktiviteter, selvom håndvasken fortsat tager en del af tiden. 

  I tirsdags modtog I lærer- og pædagogfordelingen omkring årgangene i kommende skoleår. Vi glæder os til at komme i gang med et nyt og spændende skoleår på Søndersøskolen, hvor vi skal arbejde videre med de tre fokusområder i vores vision:

  • Stærke fællesskaber
  • Sammenhængskraft
  • Kreative og innovative læringsmiljøer

  I løbet af de næste uger danner vi de fire kommende 0. klasser, og børn og forældre får besked om klassedannelsen i uge 25.

  Vi vil ønske jer alle en god weekend

  På vegne af ledelsen

  Gitte Meinert

 • Senest nyt - 29. maj 2020

  Kære forældre

  Vi har vedhæftet en ugestatus, hvor I bl.a. kan læse om tidspunktet for sidste skoledag og dimission for 9. årgang, ændrede åbningstider i FFO og om hvornår I kan forvente at høre om lærerbesætningen i kommende skoleår.

  I ønskes en rigtig god pinse.

  På vegne af ledelsen

  Gitte Meinert

 • Senest nyt - 20. maj 2020

  Kære forældre
  Jeg har vedhæftet en status bl.a. med informationer om et par ændringer i vores plan for genåbningen. FØLG LINKET HER.

  Derudover har jeg vedhæftet en revideret lokaleplan, en oversigt over vores udeområder samt en opdateret forældremanual (kun meget få ændringer).
  I ønskes alle en god kristi himmelfartsferie.

  Bedste hilsner
  Skoleleder Gitte Meinert

 • Senest nyt - 15. maj 2020

  SÅ ER DER NYT OM GENÅBNINGEN FASE 2

  Kære forældre
  Vi glæder os meget til at åbne skolen for de ældste elever på mandag den 18. maj. 
  Vi har udarbejdet en manual med vigtige informationer om den kommende tid, som I bedes læse. Den henvender sig til alle skolens forældre og således ikke kun til forældre til de ældste elever. Derudover har vi vedhæftet vores lokaleplan og en oversigt over vores udeområder. Se nedenfor. 
  Vi har afprøvet vores indretning i udvalgte lokaler, men det er først i løbet af fredag og lørdag, at vi kan indrette og klargøre alle lokaler. Derfor kan der komme ændringer i lokaleplanen, hvis vi her støder ind i udfordringer.

  Bedste hilsner
  Skoleledere Gitte Meinert

 • Senest nyt - 10. maj 2020

  En god nyhed 

   

  Kære alle
  Som I sikkert alle ved, så er det besluttet, at de ældste elever i et eller andet omfang kan komme tilbage i skole fra mandag den 18. maj. Det er vi mange, der glæder os over.
  Vi venter spændt på de mere præcise retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og BUVM. Vi melder en plan ud for genåbningen for de ældste elever, når den fælles kommunale ramme for genåbningen er besluttet, og de lokalemæssige og logistiske forhold er afklaret.  

  Bedste hilsner
  Skoleleder Gitte Meinert
 • Senest nyt - 7. maj 2020
 • Senest nyt - 1. maj 2020
 • Senest nyt - 24. april 2020
 • Senest nyt - 17. april 2020

  Kære forældre 

  Denne information retter sig primært mod forældre med børn i 0.-5.klasse.

  Weekenden nærmer sig efter den første uge med genåbningen. Vi er meget glade for at se jeres børn igen, og heldigvis virker børnene også glade for at være tilbage, selvom flere ting er noget anderledes end før Corona. Der er en hel del regler med håndvask og afstand, der skal overholdes, og det kan være svært at holde afstand i legegruppen, når legen er godt i gang. Vi forsøger at balancere vores indgriben, så vi både overholder retningslinjerne og samtidig giver børn plads til at være børn. 

  Børnene er hurtige til at gå ud fra klasseværelset, når vores rengøring kommer forbi lokalet og vasker og afspritter borde, stole og andre kontaktflader. 

  I den seneste tid har vi sendt en hel del informationer ud til jer vedr. genåbningen af skolen. Vi har valgt at lave en manual til jer med flere af de informationer og retningslinjer, som vi tidligere har sendt ud til jer. Hensigten er at give jer et større overblik over informationerne, så I har et godt indblik i, hvordan vi håndterer genåbningen på Søndersøskolen. Manualen kan således også fungere som en form for opslagsværk. 

  Vi håber, at I får en dejlig weekend.

  På vegne af ledelsen

  Gitte Meinert

 • Senest nyt - 15. april 2020

  Læs her forældrebrev fra Skoleleder Gitte Meinert

  Kære forældre

  Hvor var det dejligt at se jeres børn og opleve liv, leg og læring på Søndersøskolen igen. Det er vores oplevelse, at det har været en fin første dag, hvor børn og voksne har glædet sig over gensynet med hinanden.

  Der bruges meget tid på at lære de nye rutiner med håndvask og afstand og på at huske at lege i de faste legegrupper. Men vi kan se, at flere af jeres børn har øvet sig hjemmefra i forhold til grundig håndvask og nys i ærmet.

  Vi er glade for at være i gang igen.

  Bedste hilsner

  Gitte

 • Senest nyt - 14. april 2020

  Kære Forældre

  Jeg håber på har haft og dejlig påskeferie med jeres børn. Jeg har vedhæftet et brev, der beskriver vores plan for genåbningen af ​​skolen for 0.-5. årgang. Brevet kan læses HER.

  Vi har gjort os umage med at få så mange informationer med som mulig. Vi glæder os til at se jeres børn i skolen igen, selv om det bliver en lidt anderledes skoledag end vanligt. 

  Bedste hilsner

  Gitte Meinert

   

 • Senest nyt - 8. april 2020

  Mandag aften præsenterede statsministeren det første forsigtige skridt for genåbningen af Danmark. Der åbnes op fra den 15. april for dagtilbud og skoler fra 0.-5. klasse.

  For elever i 6.-9. klasse (almen) fortsætter nødundervisningen hjemmefra.

  Til alle forældre på Søndersøskolen : Tjek Aula for yderligere information.

 • Senest nyt - 2. april 2020

  Vi følger naturligvis regeringens udmeldinger om en mulig genåbning efter påske, og vi vil melde nærmere ud, så snart vi har flere informationer.

   

  Vi forventer, at så snart vi kender regeringens planer, vil vi indhente behov for nødpasning for ugerne fra 14.4.-24.4. med en frist, der hedder tirsdag d.7.4. kl. 10.

  Derfor må I gerne holde øje på Aula/skolens hjemmeside.

   

  Det skal nøje gennemtænkes, hvordan vi starter op igen, og vi afventer altså en nærmere udmelding fra regeringen på nuværende tidspunkt.

  På furesoe.dk/corona, kan I altid finde seneste nyt om situationen i Furesø.

   

 • Senest nyt - 24. marts 2020

  Regeringen har besluttet, at landets institutioner holder lukket fra mandag den 16. marts 2020 til og med 13. april 2020 for at mindske risikoen for Corona.

  Samtidig er det besluttet, at de forældre, som ikke har mulighed for at få deres børn passet, kan få tilbudt nødpasning.

  Det betyder, at vi tilbyder nødpasning til og med den 8. april 2020, og nødundervisningen vil også fortsætte på de normale skoledage.

  Der kan tilbydes nødpasning til symptomfri børn med forældre, der ikke har mulighed for at blive hjemme og ikke kan sørge for anden pasning.

  Se også Furesø Kommunes hjemmeside for information om kriterier for nødpasning: https://www.furesoe.dk/borger/sundhed-og-sygdom/coronavirus/#noedpasning-i-skoler-og-ffoer-fra-mandag-den-16-marts.

  Lige nu er det vores vurdering, at nødpasningen frem til og med den 3. april 2020 fortsat vil foregå på tre af kommunens skoler (Lyngholmskolen, Lille Værløse og Syvstjerneskolen) og med kendte voksne.

  I dagene den 6. april 2020 til og med den 8. april 2020 forventes nødpasningen at foregå på Lyngholmskolen.

  Har du behov for nødpasning?
  Så skal du udfylde denne seddel : Anmodning om nødpasning tryk HER
  Returnere anmodningen til skolens ledelse på sondersoskolen@furesoe.dk
  Frist for tilbagemelding: Torsdag den 26. marts kl. 9.00

   


  Fredag den 27. marts 2020 giver vi besked om, hvor og hvordan nødpasningen kommer til at foregå. Hold øje med AULA, skolens hjemmeside og furesoe.dk/corona

   


  Får I brug for nødpasning i løbet af de næste 14 dage, kan I kontakte;

  Skoleleder Gitte Meinert på 72 16 49 eller

  Afdelingsleder Marianne Hald på 72 16 42 14

  Hver dag mellem kl. 09:00-10:00

  Alternativt kan I skrive en mail til: sondersoskolen@furesoe.dk

   


  Fjernundervisning

  Regeringens mål er, at elever skal have så meget undervisning som muligt i den periode, hvor man ikke skal møde fysisk op på sin skole. Derfor fjernundervises elever der er hjemme eller i nødpasning af deres lærere.

  Alle lærerteam på Søndersøskolen sender planer for skolearbejdet til både elever og forældre på Aula og i Docendo. Der sikres et fagligt indhold til hver skoledag – i udskolingen ca. 4 timer dagligt. I 2.-6. klasse ca. 3 timer dagligt og i 0.-1. kl. ca. 2 timer dagligt.

  Derudover kommer der en daglig hilsen fra en lærer i teamet samt en besked om, hvor og hvordan man kan komme i kontakt med årgangens lærere i forbindelse med hjælp til det faglige arbejde.

  Vi glæder os til at se jeres børn igen.

  Bedste hilsner

  Ledelsen på Søndersøskolen

 • Senest nyt - 13. marts 2020

  Regeringen har besluttet, at dagtilbud, skoler og FFOer holder lukket fra mandag den 16. marts 2020 og foreløbigt 14 dage frem.

   

  Samtidig er det besluttet, at de forældre, som ikke har mulighed for at få deres børn passet, kan få tilbudt nødpasning.

   

  Nødpasning foregår på Lille Værløse Skole.

   

  Se også Furesø Kommunes hjemmeside for information om kriterier for nødpasning: https://www.furesoe.dk/borger/sundhed-og-sygdom/coronavirus/#noedpasning-i-skoler-og-ffoer-fra-mandag-den-16-marts.

   

   

  Status er, at der er 1 elev fra Søndersøskolen, der har behov for nødpasning. Furesø Kommune har besluttet, at nødpasningen på Lille Værløse Skole og Søndersøskolen er slået sammen, og at den foregår på Lille Værløse Skole.

   

  Får I brug for nødpasning i løbet af de næste 14 dage, kan I kontakte;

   

  Skoleleder Gitte Meinert på 72 16 49 95 eller

   

  Afdelingsleder Marianne Hald på 72 16 42 14

   

  Hver dag mellem kl. 09:00-10:00

   

  Alternativt kan I skrive en mail til: sondersoskolen@furesoe.dk

   

   

   

   

  Fjernundervisning

   

  Regeringens mål er, at elever skal have så meget undervisning som muligt i den periode, hvor man ikke skal møde fysisk op på sin skole. Derfor fjernundervises elever der er hjemme eller i nødpasning af deres lærere.

   

  Alle lærerteam på Søndersøskolen sender planer for skolearbejdet til både elever og forældre på Aula og i Docendo. Der sikres et fagligt indhold til hver skoledag – i udskolingen ca. 4 timer dagligt. I 2.-6. klasse ca. 3 timer dagligt og i 0.-1. kl. ca. 2 timer dagligt.

  Derudover kommer der en daglig hilsen fra en lærer i teamet samt en besked om, hvor og hvordan man kan komme i kontakt med årgangens lærere i forbindelse med hjælp til det faglige arbejde.

  Vi glæder os til at se jeres børn igen.

  Bedste hilsner

  Ledelsen på Søndersøskolen

   

   

Del:
Menu